Επικοινωνία

anarchy.gr
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε το 1902!!!

Η εσωτερική λογική και η διαύγεια του λόγου του το κάνουν επίκαιρο ακόμα και σήμερα. Ορισμένα σημεία του που αναφέρονται σε ό,τι ίσχυε την εποχή που γράφτηκε το κείμενο, όπως π.χ. η ψήφος στα 21 ή η απαγόρευση ψήφου στους στρατιωτικούς, δεν αλλάζουν σε τίποτα τη σημασία του κειμένου.

Περισσότερα...
 
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Είναι γεγονός ότι η αναθεώρηση του άρθρου 16, αλλά και το «πέρασμα» του νόμου-πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτελεί μια ζωτική επιλογή του κράτους, αλλά και σημαντικών οικονομικών συμφερόντων.
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ«ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ» PDF Εκτύπωση E-mail

  

Ας κάνουμε μια ακόμα παρατήρηση του ρυπαρού σκηνικού της πολιτικής μετά και την πρόσφατη «θύελλα» που ξεσηκώθηκε, για μια ακόμα φορά, στους κόλπους του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ

 

Επισημαίνουμε, κατ' αρχήν, πως μέσα σ' αυτό το υπερφορτωμένο σύστημα ραδιουργιών και πολυσύνθετων τεχνικών, που αποκαλείται πολιτική, περιλαμβάνεται (εκτός των άλλων) η τεχνική της «αθωότητας» και της «ευθιξίας», της υπεράσπισης της ηθικής και της τιμής. Η ηθική γίνεται σημαία κάθαρσης, που σείεται ανάλογα με τις σκοπιμότητες που υπάρχουν (και για τους λιπόψυχους ανάλογα με το πόσους υποστηρικτές μπορούν να μαζέψουν). Σ' αυτές τις περιπτώσεις ανασύρονται και συνδέονται με την επικαιρότητα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα πριν από δεκαετίες. Γίνονται εργαλεία στα χέρια της μιας ή της άλλης εξουσιαστικής μερίδας με σκοπό την επικράτηση.

Περισσότερα...
 
ΠΕΡΙ «ΕΞΑΡΧΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ... PDF Εκτύπωση E-mail

Είναι γεγονός πως κάθε τοποθεσία, κουβαλάει την ιστορία των κοινωνικών συμπεριφορών και στάσεων ατομικών ή συλλογικών, αυτών που αναδεικνύουν μια ουσιαστική προοπτική στην κατεύθυνση της ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Κι αυτό αφορά πλατείες, δρόμους, κτίρια κλπ.

Περισσότερα...
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε μια μέρα πριν από την ΕΙΣΒΟΛΗ των χερσαίων δυνάμεων του Εβραϊκού Κράτους στην Λωρίδα της Γάζας. Το δημοσιεύουμε σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους ανθρώπους της Παλαιστίνης. Ο αγώνας για την καταστροφή κάθε κράτους είναι και αγώνας για την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.

 Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!!

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 4 από 92Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.