Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

anarchy.gr
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Είναι γεγονός ότι η αναθεώρηση του άρθρου 16, αλλά και το «πέρασμα» του νόμου-πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτελεί μια ζωτική επιλογή του κράτους, αλλά και σημαντικών οικονομικών συμφερόντων.
Περισσότερα...
 
ΠΕΡΙ «ΕΞΑΡΧΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ... PDF Εκτύπωση E-mail

Είναι γεγονός πως κάθε τοποθεσία, κουβαλάει την ιστορία των κοινωνικών συμπεριφορών και στάσεων ατομικών ή συλλογικών, αυτών που αναδεικνύουν μια ουσιαστική προοπτική στην κατεύθυνση της ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Κι αυτό αφορά πλατείες, δρόμους, κτίρια κλπ.

Περισσότερα...
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε μια μέρα πριν από την ΕΙΣΒΟΛΗ των χερσαίων δυνάμεων του Εβραϊκού Κράτους στην Λωρίδα της Γάζας. Το δημοσιεύουμε σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους ανθρώπους της Παλαιστίνης. Ο αγώνας για την καταστροφή κάθε κράτους είναι και αγώνας για την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.

 Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!!

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ«ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ» PDF Εκτύπωση E-mail

  

Ας κάνουμε μια ακόμα παρατήρηση του ρυπαρού σκηνικού της πολιτικής μετά και την πρόσφατη «θύελλα» που ξεσηκώθηκε, για μια ακόμα φορά, στους κόλπους του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ

 

Επισημαίνουμε, κατ' αρχήν, πως μέσα σ' αυτό το υπερφορτωμένο σύστημα ραδιουργιών και πολυσύνθετων τεχνικών, που αποκαλείται πολιτική, περιλαμβάνεται (εκτός των άλλων) η τεχνική της «αθωότητας» και της «ευθιξίας», της υπεράσπισης της ηθικής και της τιμής. Η ηθική γίνεται σημαία κάθαρσης, που σείεται ανάλογα με τις σκοπιμότητες που υπάρχουν (και για τους λιπόψυχους ανάλογα με το πόσους υποστηρικτές μπορούν να μαζέψουν). Σ' αυτές τις περιπτώσεις ανασύρονται και συνδέονται με την επικαιρότητα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα πριν από δεκαετίες. Γίνονται εργαλεία στα χέρια της μιας ή της άλλης εξουσιαστικής μερίδας με σκοπό την επικράτηση.

Περισσότερα...
 
Αντίο PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 8 Ιούλη η Γλύκα προστέθηκε στο πάνθεο των τετράποδων φίλων και αγωνιστών που δεν είναι πλέον μαζί μας.


Σκάμπυ, Κανέλος, Γλύκα.

Περπατήσαμε μαζί, διαδηλώσαμε, συγκρουστήκαμε με τους υποστηρικτές των εχθρών της ελευθερίας.


Αντίο Γλύκα!!

Συνήθως ξεχνιούνται οι ασήμαντοι. Εσύ, πάντως, δεν ήσουν ανάμεσα σ’ αυτούς. 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 4 από 95Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.