Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

anarchy.gr
Αντιναζισμός, Δημοκρατία και κοινωνικός αγώνας PDF Εκτύπωση E-mail

Φαίνεται πως όσες αναφορές κι αν γίνουν στις διάφορες μορφές και τρόπους, μέσα από τις οποίες εφαρμόζεται η κρατική επιβολή, όσο περισσότερο διεξοδική γίνεται η διερεύνηση των εκφράσεων και παραμέτρων της εξουσιαστικής τεχνικής, πάλι θα εμφανίζονται λογικές και πρακτικές, που δεν φαίνονται διατεθειμένες να ξεπεράσουν φραγμούς και εμπόδια, παραμένοντας εγκλωβισμένες μέσα σε όρια που οι καιροί έχουν ξεπεράσει στην πράξη.

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ» PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ», ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ» ΣΗΜΙΤΗ

 

 

 «Η Ιστορία δικαιώνει οποιονδήποτε κι ο,τιδήποτε! Δεν διδάσκει απολύτως τίποτα, γιατί περιέχει τα πάντα και δίνει παραδείγματα για όλα. Είναι το πιο επικίνδυνο απ’ όλα τα παρασκευάσματα που σκάρωσε η αλχημεία του ανθρώπινου νου…»

Πωλ Βαλερύ

 

«Οι διηγήσεις που γράφτηκαν πάνω στις περγαμηνές, καταστράφηκαν από αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την άγνοια. Αλλά τα λόγια τους πάνε και κάθονται πάνω στις ψυχές, σαν τα αγριoπερίστερα που έρχονται από μακριά και ξαποστάζουν μόνο και μόνο για να ξαναφύγουν. Κι αυτό είναι μια μορφή της Δικαιοσύνης…»

Maurice Magre

 

 

Περισσότερα...
 
Δεκέμβρης 2008: Μέρες εξέγερσης, μέρες ελπίδας PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

Περισσότερα...
 
Δολοφονια 16χρονου στα Εξαρχεια PDF Εκτύπωση E-mail

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 9 το βράδυ ένας ειδικός φρουρός δολοφόνησε πυροβολώντας στο στήθος ένα δεκαεξάχρονο στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο νεκρός ονομάζεται Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Περισσότερα...
 
Αναρχία και Αλήθεια PDF Εκτύπωση E-mail

«Ψεύδεσθαι ανελεύθερον. Αλήθεια γενναίον».

(Απολλώνιος ο Δύσκολος)

 

Αν χρειάζεται να κάνουμε αναφορές στην αλήθεια είναι επειδή αυτή αποτελεί ένα καθοριστικό συστατικό της αναρχικής στάσης και προοπτικής. Αυτό σημαίνει πως αναρχία και αλήθεια είναι ουσιαστικά ταυτισμένες.

 

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 10 από 95Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.