Επικοινωνία

anarchy.gr
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΛΙΒΑΝΟΣ, Ιούλιος 2006 PDF Εκτύπωση E-mail

Εν μέσω της καθημερινής κτηνωδίας της παγκόσμιας κυριαρχίας κατά των αράβων της Παλαιστίνης, μέσω του κράτους του Ισραήλ, με συνεχείς δολοφονίες, απαγωγές, «μικρής κλίμακας» επιχειρήσεις του κατοχικού στρατού, που άφηνε πίσω της κατεδαφισμένα σπίτια, νεκρούς και τραυματίες κανείς δεν περίμενε ότι ο «αήττητος» ισραηλινός στρατός θα μπορούσε να υποστεί πλήγματα, όπως αυτά που δέχθηκε τις επόμενες μέρες.

 

Περισσότερα...
 
Εκπαίδευση και Γνώση PDF Εκτύπωση E-mail

Η ροή της ιστορίας του ανθρώπινου γένους, έχει σημαδευτεί από αμέτρητους αγώνες, τόσο για την επιβίωση ή διαβίωση όσο και για την ελευθερία που σε κάποιες στιγμές της πορείας του την στερήθηκε εξ αιτίας της δόμησης των εξουσιαστικών σχέσεων και την επιβολή της κυριαρχίας.

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ» PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ», ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ» ΣΗΜΙΤΗ

 

 

 «Η Ιστορία δικαιώνει οποιονδήποτε κι ο,τιδήποτε! Δεν διδάσκει απολύτως τίποτα, γιατί περιέχει τα πάντα και δίνει παραδείγματα για όλα. Είναι το πιο επικίνδυνο απ’ όλα τα παρασκευάσματα που σκάρωσε η αλχημεία του ανθρώπινου νου…»

Πωλ Βαλερύ

 

«Οι διηγήσεις που γράφτηκαν πάνω στις περγαμηνές, καταστράφηκαν από αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την άγνοια. Αλλά τα λόγια τους πάνε και κάθονται πάνω στις ψυχές, σαν τα αγριoπερίστερα που έρχονται από μακριά και ξαποστάζουν μόνο και μόνο για να ξαναφύγουν. Κι αυτό είναι μια μορφή της Δικαιοσύνης…»

Maurice Magre

 

 

Περισσότερα...
 
Αντιναζισμός, Δημοκρατία και κοινωνικός αγώνας PDF Εκτύπωση E-mail

Φαίνεται πως όσες αναφορές κι αν γίνουν στις διάφορες μορφές και τρόπους, μέσα από τις οποίες εφαρμόζεται η κρατική επιβολή, όσο περισσότερο διεξοδική γίνεται η διερεύνηση των εκφράσεων και παραμέτρων της εξουσιαστικής τεχνικής, πάλι θα εμφανίζονται λογικές και πρακτικές, που δεν φαίνονται διατεθειμένες να ξεπεράσουν φραγμούς και εμπόδια, παραμένοντας εγκλωβισμένες μέσα σε όρια που οι καιροί έχουν ξεπεράσει στην πράξη.

Περισσότερα...
 
Δολοφονια 16χρονου στα Εξαρχεια PDF Εκτύπωση E-mail

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 9 το βράδυ ένας ειδικός φρουρός δολοφόνησε πυροβολώντας στο στήθος ένα δεκαεξάχρονο στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο νεκρός ονομάζεται Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 10 από 92Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.