Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

Ανακοινωση 23 Μαΐου 2008 PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Μάιος 2008 03:48

Σχετικά με την εκδήλωση για τον Χρήστο Τσουτσουβή και την Οργισμένη Ταξιαρχία

 

Το πρωί της 23ης Μαΐου ο σύντροφος Γ. Βλασσόπουλος ξεκινώντας από το σπίτι του και έχοντας διανύσει μια μικρή απόσταση διαπιστώνει ότι η αλυσίδα της μηχανής του έχει μπλοκαριστεί από ελαστική τύπου τζιν ζώνη, η αδιαμφισβήτητη τοποθέτηση της οποίας καταφανώς θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία σε περίπτωση που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

 

 

Φαίνεται ότι κάποιοι προτιμούσαν να μην συμμετάσχει ο σύντροφος στην απογευματινή εκδήλωση, που είχαμε προγραμματίσει και τελικά πραγματοποιήσαμε, όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει με συζήτηση για τον αναρχικό αντάρτη Χρήστο Τσουτσουβή, για τους αναρχικούς αντάρτες στην Αγγλία, με παρουσίαση του βιβλίου για την Οργισμένη Ταξιαρχία και με την προβολή βίντεο - ντοκουμέντο.

 

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και συγκεκριμένα ενώ εξελισσόταν η συζήτηση, που προηγήθηκε της προβολής, ομάδα ατόμων πραγματοποίησε ληστεία στο κατάστημα της αλυσίδας MULTIRAMA, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Πολυτεχνείου επί της οδού Στουρνάρη.

 

Επακολούθησε πραγματική κατοχή της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων από τις κατασταλτικές δυνάμεις, καθώς από την Ακαδημίας μέχρι την Πατησίων άρχισαν να γίνονται συνεχείς έλεγχοι και απροσδιόριστος αριθμός προσαγωγών, μέχρι αργά το βράδυ.

 

Ανάμεσα σ’ αυτούς που ελέγχθηκαν ήταν και σύντροφοι που αποχώρησαν με αυτοκίνητο από το χώρο του Πολυτεχνείου μεταφέροντας ό,τι ήταν απαραίτητο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ο έλεγχος έγινε από ευάριθμες δυνάμεις των ΟΠΚΕ που είχαν καταλάβει την έξοδο από την οδό Τοσίτσα στο ύψος της Πατησίων.

 

Οι σύντροφοι μετά τον έλεγχο που υποβλήθηκαν αφέθηκαν να αποχωρήσουν χωρίς να προσαχθούν.

 

Αθήνα, 23 Μαΐου 2008

Συσπείρωση Αναρχικών

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 25 Μάιος 2008 03:39
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.