{jfalternative}515|content|
There are no translations available.
{/jfalternative}

 

 

Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ PDF Print E-mail
NO TRANSLATION AVAILABLE

ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,

ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΥΣ,

ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ. Γύρω μας, παντού, ένα σωρό κρατικά λησταρχεία βαπτισμένα με το επίθετο «κοινωνικό τάδε ή δείνα» (Υπουργείο οικονομικών, εφορείες, ΙΚΑ, ασφαλιστικοί οργανισμοί, δημόσια ταμεία, τράπεζες, χρηματιστήριο κ.α.), προσπαθούν, αλλά δεν πείθουν και δεν ξεγελούν, ούτε για την «κοινωνική προσφορά τους», ούτε για την «κοινωνική αναγκαιότητά τους». Τις Ληστείες τις πραγματοποιεί, λοιπόν, το κράτος (παντοτινός εχθρός της κοινωνίας) και ιστορικά είναι πρακτική της κοινωνίας να αντεπιτίθεται στους κάθε λογής εκμεταλλευτές και καταπιεστές της.
«Ληστές» υπήρξαν σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, που χτυπούσαν τους φορατζήδες, τους ιερείς, τους πλούσιους, τους κάθε λογής εξουσιαστές και μοίραζαν, αυτά που ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΑΝ, σ' εκείνους από τους οποίους τα είχαν πάρει οι εξουσιαστές. Το ίδιο γινόταν και γίνεται και σε τόσες και τόσες περιπτώσεις εξεγέρσεων.
Χιλιάδες χρόνια τώρα μέχρι και τις μέρες μας κομμάτια της κοινωνίας άλ­λοτε οργανωμένα και άλλοτε αυθόρ­μητα, συλλογικά ή ατομικά, προσπαθούσαν και προσπαθούν να ΕΠΑΝΑΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, να ε­πανακτήσουν αυτά που τους έ­χουν αφαιρεθεί με τη Βία των νό­μων και των θεσμών
Για τους αναρχικούς-ες η βίαιη κοινωνική επαναοικειοποίηση μέσων και υλικών (κοινωνική «ληστεία») αποσκοπεί στην χρησιμοποίηση τους στο σύνολο τους στον κοινωνικό αγώνα και μόνο για την επίθεση ενάντια στο κράτος και στο κεφάλαιο συνολικά.
Ιστορικά παραδείγματα υπάρχουν (π.χ. Σαμπατέ στην Ισπανία) και άλλων αναρχικών σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης που δεν ιδιοποιούνταν ούτε και τα προς το ζειν, αλλά ό,τι απαλλοτρίωναν χρησιμοποιούνταν για να στραφούν ενάντια και καταστροφικά στις εξουσιαστικές δομές της κυριαρχίας.

ΤΑ ΜΜΕ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ. Μετά τη ληστεία της εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος και τον τραυματισμό του Γιάννη Δημητράκη, το γνωστό δημοσιογραφικό χαφεδιότσουρμο έσπευσε για μιαν ακόμη φορά να τιμήσει το «λειτούργημα» του. Δηλαδή να σπείρει τον τρόμο, να κάνει προγραφές και επικηρύξεις, να αναζητήσει και να προβάλλει τους όποιους πρόθυμους κεφαλοκυνηγούς, να ανακρίνει κατά την διάρκεια «ζωντανών» μεταδόσεων, να συλλέγει παράλληλα με τις επίσημες διωκτικές συμμορίες «αποδεικτικό» υλικό, να εμφανίζει φωτογραφίες «υπόπτων» (και μ’ αυτόν τον τρόπο να θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους) και τέλος να αναγγέλλει συνεχώς «συγκλονιστικές αποκαλύψεις»
ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, προσβάλλουν, ταπεινώνουν, εξαπατούν, εκβιάζουν, ναρκώνουν, φυλακίζουν, τρομοκρατούν, εφαρμόζοντας τη ΒΙΑ των νόμων των θεσμών και των μηχανισμών τους, που έχουν οργανώσει ενάντια στην ανθρώπινη κοινωνία. Οι ιεροεξεταστές τους είναι ίδιοι, είτε αναλαμβάνουν την ειδική μεταχείριση πακιστανών «υπόπτων για τρομοκρατία» είτε αναλαμβάνουν μετά την χορήγηση «ειδικών» φαρμάκων να αποσπάσουν «ομολογίες» τραυματισμένων «τρομοκρατών». Είναι οι ίδιοι που καραδοκούν και εισβάλλουν κάθε λίγο για να ανακρίνουν τον βαριά τραυματισμένο Γιάννη Δημητράκη. Είναι οι ίδιοι που ζητούν την συνδρομή επιστημόνων-βασανιστών (αυτών με τις λευκές μπλούζες), όπως έκανε η χούντα παλαιότερα, όπως κάνουν και στις μέρες μας οι σταυροφόροι στα διάφορα κολαστήρια, στα μικρά ή μεγάλα Γκουαντανάμο.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ

21 Ιανουαρίου 2006
Συσπείρωση Αναρχικών
 Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.