{jfalternative}515|content|
There are no translations available.
{/jfalternative}

 

 

Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 47 PDF Print E-mail
Thursday, 02 February 2006 03:01
NO TRANSLATION AVAILABLE

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

 

το 47ο φύλλο (Φεβρουάριος 2006)

της Μηνιαίας Πανελλαδικής Αναρχικής Εφημερίδας

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τις πόλεις
και τα νησιά του ελλαδικού χώρου

από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2006

Θα το βρείτε σε περίπτερακαι πρακτορεία εφημερίδων και περιοδικών

 

 

Συντρόφισσες/οι και φίλες/οι

Η επιβολή της σιωπής, η προβολή του λόγου της κυριαρχίας, η μαφιόζικη ομερτά  έδωσαν και πάλι το βροντερό τους παρόν στην υπόθεση του ρώσου Μαξίμ Ζελίν. Πρόκειται για μια κατάσταση που όσο πιο εύκολα διαπερνά τον κοινωνικό ιστό και απορροφάται απ’ αυτόν, τόσο περισσότερο επιχειρεί να διαβρώσει τις κοινωνικές απελευθερωτικές προσπάθειες.

Ο ψιθυρισμός  και το αγαπητιλίκι μαζί με τους σκυλοκαβγάδες για το άρπαγμα εξουσιαστικών και οικονομικών ωφελημάτων είναι τα συνηθέστερα φαινόμενα στους κόλπους της κυριαρχίας.

Από κοντά κι όσα ακολούθησαν μετά τη ληστεία της εθνικής τράπεζας στη Σόλωνος. Είναι γεγονός πως το κράτος και τα όργανα του διαθέτουν μια ποικιλία μέσων για να υποτάξουν. Ούτε πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που γίνεται κάτι παρόμοιο. Γι’ αυτό και «δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε και να διστάζουμε» λέει ένα σύνθημα. Πάντοτε τα κράτη προσπαθούν μέσω της απόδοσης ευθυνών να βρίσκουν προσχήματα ώστε να επιβεβαιώσουν τις ήδη προσχεδιασμένες κατασταλτικές μεθοδεύσεις και στη συνέχεια να τις θέσουν σε εφαρμογή.

Αλλά, οι προσπάθειες του κράτους δεν μπορούν να αποκτήσουν καθολική αποδοχή εφ’ όσον εξακολουθούμε να αντιπαραθέτουμε τις απόψεις και τις θεωρήσεις μας με τη ζωντάνια και την αμεσότητα της απελευθερωτικής κοινωνικής δράσης, σε σύνθεση με τα αγωνιζόμενα κομμάτια.

Συνεπώς, τίποτα δεν μπορεί να περάσει από πάνω μας, αν δεν έχει ήδη αρχίσει να ισοπεδώνει και την υπόλοιπη κοινωνία. Κι αυτό γιατί δεν είμαστε κανενός είδους πρωτοπορία, που ό,τι εφαρμοστεί σε μας θα πρέπει να ισχύσει και για την υπόλοιπη κοινωνία, αλλά αποτελούμε ένα λειτουργικό κομμάτι της συνολικότερης κοινωνικής και, εν τέλει, αντικρατικής απελευθερωτικής προσπάθειας.

Σ’ ό,τι αφορά, τώρα, τη διανομή της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, από το πρακτορείο, η προσπάθεια για να μη «θάβεται» η εφημερίδα στους πάγκους και τις αποθήκες των εφημεριδοπωλών και των διανομέων, συνεχίζεται. Πάνω σ’ αυτό θέλουμε, και πάλι, να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη αλληλεγγύη σας και να θυμίσουμε πως η έγκαιρη ενημέρωσή μας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει.

Όσοι/ες θέλουν να μοιράσουν –χωρίς αντίτιμο– προηγούμενα φύλλα της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ στην πόλη τους ή την περιοχή που δραστηριοποιούνται και ζουν ή έχουν κάποια ιδέα που συμβάλει στη μορφή και την ύλη της, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6973799207 ή στο email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ο Κύκλος Σύνταξης

της αναρχικής εφημερίδας ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

 ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

ΡΩΣΟΣ ΦΥΓΑΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ;

ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΥΣ,
ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ

ΙΡΑΚ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΕΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ

ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

 ΒΙΒΛΙΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ κ.α

Last Updated on Saturday, 22 May 2010 18:09
 Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.