Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

Γνωστοποίηση PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 23:04

 

Σας κάνουμε γνωστό πως τα e-mail (ηλεκτρονικές ταχυδρομικές διευθύνσεις) άλλαξαν.

Προκειμένου να απευθυνθείτε σε κάποια από τις ομάδες ή συλλογικότητες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες:

 

Συσπείρωση Αναρχικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Συλλογικότητα anarchypress.gr: anarchypress@anarchy.gr

Εφημερίδα ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αναρχική Αρχειοθήκη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.anarchy.gr: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή μετάβαση στις νέες ταχυδρομικές διευθύνσεις, οι προηγούμενες (anarchy@vip.gr, diadromi@revolution.gr, και anarchypress@revolution.gr) θα εξακολουθήσουν να είναι ενεργές μέχρι τις 31-12-2013.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 23:44
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.