Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Αναρχικής Αρχειοθήκης Αθήνας (16-1-2015) PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 00:37

 

«Πώς μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιον ο οποίος στερείται λαλιάς;»

 

 before-the-idiots-attack

 

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συντρόφους και φίλους, οι οποίοι τις δύο τελευταίες μέρες βλέπουν στη θέση της πινακίδας που βρισκόταν στην είσοδο των γραφείων της Αναρχικής Αρχειοθήκης διάφορα αυτοκόλλητα που υπογράφονται με λέξη που αφορά γνωστή ασθένεια των κυνών (και την οποία –λέξη– ενίοτε χρησιμοποιούν οι άνθρωποι υπονοώντας άτομα τα οποία παρουσιάζουν τα γνωστά συμπτώματα αυτής της ασθένειας) ότι: –παρά τα φαινόμενα– δεν αλλάξαμε απόψεις!

 

the-idiots-attack2

 

Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι κάποιος/οι, εν κρυπτώ και παραβύστω, συμπεριφέρθηκαν με αγένεια(sic!!!) στην πινακίδα, καταρρίπτοντάς την με βίαιο τρόπο και κολλώντας στη θέση της ασυνάρτητες, ανιστόρητες και αφελείς φράσεις και συνθήματα.

 

the-idiots-attack1

 

Αδιαφορούμε για την πραγματική προέλευση αυτών που προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, δεδομένου πως οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να προμηθευθεί και να χρησιμοποιήσει αυτοκόλλητα συνθήματα τέτοιου περιεχομένου.

 

the-idiots-attack

 

Μέχρι την, εντός των προσεχών ημερών, αποκατάσταση των πραγμάτων, τα ένθετα συνθήματα στην είσοδο της Αναρχικής Αρχειοθήκης θα παραμείνουν προς θέαση και διασκέδαση συντρόφων και διερχομένων.

Αναρχική Αρχειοθήκη Αθήνας

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 02:47
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.