Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Αναρχικών (5 Μαΐου 2015) PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Μάιος 2015 21:23

 

simaiaΣυμπληρώθηκαν σήμερα πέντε χρόνια από τον εμπρησμό της τράπεζας Μαρφίν (επί της οδού Σταδίου) και την δολοφονία των υπαλλήλων της, εκ των οποίων η μία ήταν έγκυος.

Πέντε χρόνια μετά, αυτό το γεγονός συνεχίζει να στιγματίζει τους υπεύθυνους που το κατασκεύασαν (ηθικά και πρακτικά), εκείνους που το ανέχθηκαν και όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπάθησαν και προσπαθούν να το δικαιολογήσουν χρησιμοποιώντας φαυλεπίφαυλα επιχειρήματα.

Είναι όλοι αυτοί που συνεχίζουν να συκοφαντούν όσους στάθηκαν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στην διάχυση του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, είναι εκείνοι που προσπαθούν να βαφτίσουν ως ατυχήματα καταφανείς εγκληματικές ενέργειες. Είναι όλοι εκείνοι που προσπαθούν να εμφανίσουν ως παράπλευρες απώλειες τα αποτελέσματα πρακτικών που αδιαμφισβήτητα οδηγούν σε αποτελέσματα όπως αυτό της Μαρφίν ή το αντίστοιχο στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων, ένα χρόνο μετά. Δυστυχώς οι κηλίδες αυτές δεν εξαλείφονται, όπως και όσα τις συνοδεύουν. Εκτός πλέον και εάν η υποτέλεια στις πάσης φύσεως φατρίες αποτελεί αγωνιστικό πρόσημο.

Ακόμα κι αν οι ύαινες συνεχίζουν να υλακτούν προσπαθώντας να μετατρέψουν το μαύρο σε άσπρο δεν θα κατορθώσουν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα. Επειδή, το έγκλημα στην Τράπεζα Μαρφίν ήταν που επιτάχυνε την μετέπειτα κατάντια του λεγόμενου χώρου κι όχι η ανάδειξη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και των ηθικών και πρακτικών ευθυνών, οι οποίες προϋπήρχαν της 5ης Μαΐου 2010 και που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Συσπείρωση Αναρχικών

5-10-2015

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Μάιος 2015 22:30
 



Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.