{jfalternative}515|content|
There are no translations available.
{/jfalternative}

 

 

Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 50 PDF Print E-mail
Wednesday, 03 May 2006 03:19
NO TRANSLATION AVAILABLE

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

το 50ο Φύλλο 
της Μηνιαίας Πανελλαδικής 
Αναρχικής Εφημερίδας

Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Η  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α Σ

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τις πόλεις
 και τα νησιά του ελλαδικού χώρου
από την Τετάρτη 3 Mαΐου 2006

Θα το βρείτε σε περίπτερα και πρακτορεία εφημερίδων και περιοδικών


 

Σύντροφοι/σσες και φίλοι/ες,
Οι καιροί είναι εξαιρετικοί! Σ’ αυτούς τους καιρούς είναι που οι κρατικές δολοφονίες μέσα στους χώρους βασανιστηρίων, που τους ονομάζουν φυλακές, γίνονται ειδησεογραφικά ρεπορτάζ, που προσπαθούν να εκτονώσουν και να εκτρέψουν την οργή των ανθρώπων.
Είναι καιροί δύσκολοι για την επιβίωση. Κι όμως, στα τηλεοπτικά παράθυρα γίνονται καυγάδες, για τις αυξήσεις των τιμών των προϊόντων, για να μπορέσουν να κατασιγάσουν την αγανάκτηση.
Είναι φανερό ότι υπάρχουν συναινετικές καταστάσεις και μορατόρια, που προωθούν μελετημένα και προσχεδιασμένα την ανάπτυξη λογικών απομάκρυνσης των ανθρώπων από τις κοινωνικές συγκρούσεις.
Μπορούν να κάνουν όσες προβλέψεις και σχεδιασμούς θέλουν οι μετεωρολόγοι, οι καιροσκόποι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές κινημάτων.

Πάντα θα μένουν πίσω, γιατί ο άνθρωπος και ιδιαίτερα ο εξεγερμένος είναι απρόβλεπτος. Η οργή, το πάθος για λευτεριά και δικαιοσύνη δεν καταπνίγονται. Η πραγματικότητα το απέδειξε πρόσφατα ΚΑΙ με την δολοφονία τεσσάρων φυλακισμένων στις φυλακές Κορυδαλλού ΚΑΙ με την επίσκεψη της Κοντολίζα, αλλά το δείχνει και σε κάθε περίπτωση που ανθρώπινες φωνές και αγριεμένα πρόσωπα συναντιούνται στους δρόμους, σε κατειλημμένα κτίρια, στις συγκρούσεις με τις κρατικές ορδές …
Σε τέτοιους εξαιρετικούς καιρούς, είναι παράλογο να κυνηγιούνται ασήμαντες παρέες φασιστοειδών, όταν μπορούν να παρασυρθούν και να εξαφανιστούν άνετα μέσα από το κύμα της αντικρατικής δράσης, που οι καιροί προσφέρουν απλόχερα.
Σ' ό,τι αφορά τώρα, τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, η προσπάθεια για να μη «θάβεται» η εφημερίδα στους πάγκους και τις αποθήκες των εφημεριδοπωλών και των διανομέων, συνεχίζεται. Πάνω σ’ αυτό θέλουμε, και πάλι, να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη αλληλεγγύη σας.
Όσοι/ες θέλουν να μοιράσουν —χωρίς αντίτιμο— προηγούμενα φύλλα της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ στην πόλη τους ή την περιοχή που δραστηριοποιούνται και ζουν ή έχουν κάποια ιδέα που συμβάλει στη μορφή και την ύλη της, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλ. 6946231610 και 6973799207 ή στο email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
Ο Κύκλος Σύνταξηςτης αναρχικής εφημερίδας ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Περιεχόμενα

Εργασιακή Ειρήνη και πως να την διατηρήσετε!

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟΣ, Δημοκρατία και κοινωνικός αγώνας

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΩΝ 3 ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ...

Κοινωνικές Αντιδράσεις στην επίσκεψη της Κοντολίζα

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΙΡΑΚ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗΣ: 15 ΜΑΗ 1985- 15 ΜΑΗ 2006
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πρωτομαγιά 2006

Last Updated on Saturday, 22 May 2010 16:41
 Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.