Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

Για το Ελευθεριακό Αναρχικό Αντιεξουσιαστικό Φόρουμ PDF Εκτύπωση E-mail
Με την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων συζητήσεων, για την Κυριακή 7 Μαΐου, τελείωσε το τετραήμερο των εκδηλώσεων που οργανώθηκαν στα πλαίσια του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ στο κτίριο Γκίνη, στο Πολυτεχνείο της Αθήνας (Πατησίων).

Οι εκδηλώσεις που περιελάμβαναν συζητήσεις, προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας, θεατρικά δρώμενα κλπ. ξεκίνησαν από την Πέμπτη 4 Μαΐου, συνεχίστηκαν την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που είχε αναγγελθεί για τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Ένα τέταρτο μετά τις 1, ξεκίνησε η πορεία. Μετά τα δύο πρώτα οικοδομικά τετράγωνα, ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός από ΜΑΤατζήδες (με πράσινους και μπλε κόκκους) τοποθετήθηκε στα αριστερά και δεξιά της πορείας. Οι σύντροφοι/σσες όχι μόνο δεν έδειξαν να πτοούνται από την μεγάλη παρουσία των δυνάμεων εφαρμογής της κρατικής βίας, αλλά με συνθήματα ενάντια στους μπάτσους, το κράτος και τα αφεντικά κινήθηκαν δια μέσου της οδού Αθηνάς προς Ομόνοια και από εκεί μέσω των οδών Σταδίου, Αμερικής και Πανεπιστημίου προς τα Προπύλαια, όπου και τερματίστηκε η πορεία κατά τις 2.30μμ 
Στην πορεία συμμετείχαν 1500 αναρχικοί/ές και ανυπότακτοι νεολαίοι με συνθήματα όπως: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ, ΜΠΑΤΣΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τετραήμερο αυτό ήταν το αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας των συλλογικοτήτων, που ανέλαβαν την διεκπεραίωσή του, αλλά και όλων των συντρόφων/σσων, που με την παρουσία αλλά και την ουσιαστική συμβολή τους στις συζητήσεις και τις πρακτικές  μπόρεσαν να συνθέσουν μια ακόμα δυνατότητα των αναρχικών προς την κατεύθυνση της ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.

Φωτογραφίες

το κεντρικό πανό

  


 
ακόμη ένα πανό
 
 
 
 στο διάδρομο

 
 

 

 

 

 

ο χώρος της έκθεσης φωτογραφίας

 
 

 

 

λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία


 
 

 

 

στην πορεία

 Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.