Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ... PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 09 Μάιος 2006 23:40
Πάντοτε θα υπάρχουν κομμάτια της κοινωνίας που συγκρούονταν και θα συγκρούονται με το κράτος και τους σχεδιασμούς του. Γι’ αυτό το κράτος σε κάθε του έκφραση και σε όλες του τις μορφές προσπαθεί να τα καταστείλει.
Μέρες πριν τα γεγονότα της 6η Μαΐου τα ΜΜΕ καλλιεργούν κλίμα φόβου ενώ γνωστοποιούν ότι το κέντρο της πόλης θα φρουρείται επίσημα από 8000 μπάτσους. Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, μετά τις συγκρούσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πορεία που διοργάνωνε το ευρωπαϊκό κοινωνικό φόρουμ, κάνουν προσαγωγές και συλλήψεις. Απαγγέλλονται βαριές κατηγορίες σε 17 συλληφθέντες με μοναδικά στοιχεία τις καταθέσεις μπάτσων που μαγειρεύτηκαν στο «ευαγές ίδρυμα» της αστυνομικής διεύθυνσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες ξυλοκοπήθηκαν από «τα όργανα της τάξης», δεν είχαν πρόσβαση σε τηλέφωνο, αλλά ούτε και σε δικηγόρο για πολλές ώρες, ενώ φαγητό δόθηκε την επόμενη μέρα.

Οι ποινικές διώξεις δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας σταματούν, η κοινωνική αλληλεγγύη θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς της κυριαρχίας.
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

Κάποιοι από τους συλληφθέντες
(για τα γεγονότα της 6ης Μαΐου)
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2006 00:20
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.