Ας συνεχίσουμε να χαράζουμε δρόμους για την αναρχία, με αδέσμευτη  σκέψη και δράση!


Επικοινωνία

anarchy.gr
ΠΕΡΙ «ΕΞΑΡΧΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ... PDF Εκτύπωση E-mail

Είναι γεγονός πως κάθε τοποθεσία, κουβαλάει την ιστορία των κοινωνικών συμπεριφορών και στάσεων ατομικών ή συλλογικών, αυτών που αναδεικνύουν μια ουσιαστική προοπτική στην κατεύθυνση της ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Κι αυτό αφορά πλατείες, δρόμους, κτίρια κλπ.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ«ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ» PDF Εκτύπωση E-mail

  

Ας κάνουμε μια ακόμα παρατήρηση του ρυπαρού σκηνικού της πολιτικής μετά και την πρόσφατη «θύελλα» που ξεσηκώθηκε, για μια ακόμα φορά, στους κόλπους του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ

 

Επισημαίνουμε, κατ' αρχήν, πως μέσα σ' αυτό το υπερφορτωμένο σύστημα ραδιουργιών και πολυσύνθετων τεχνικών, που αποκαλείται πολιτική, περιλαμβάνεται (εκτός των άλλων) η τεχνική της «αθωότητας» και της «ευθιξίας», της υπεράσπισης της ηθικής και της τιμής. Η ηθική γίνεται σημαία κάθαρσης, που σείεται ανάλογα με τις σκοπιμότητες που υπάρχουν (και για τους λιπόψυχους ανάλογα με το πόσους υποστηρικτές μπορούν να μαζέψουν). Σ' αυτές τις περιπτώσεις ανασύρονται και συνδέονται με την επικαιρότητα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα πριν από δεκαετίες. Γίνονται εργαλεία στα χέρια της μιας ή της άλλης εξουσιαστικής μερίδας με σκοπό την επικράτηση.

Περισσότερα...
 
Αντίο PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 8 Ιούλη η Γλύκα προστέθηκε στο πάνθεο των τετράποδων φίλων και αγωνιστών που δεν είναι πλέον μαζί μας.


Σκάμπυ, Κανέλος, Γλύκα.

Περπατήσαμε μαζί, διαδηλώσαμε, συγκρουστήκαμε με τους υποστηρικτές των εχθρών της ελευθερίας.


Αντίο Γλύκα!!

Συνήθως ξεχνιούνται οι ασήμαντοι. Εσύ, πάντως, δεν ήσουν ανάμεσα σ’ αυτούς. 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε μια μέρα πριν από την ΕΙΣΒΟΛΗ των χερσαίων δυνάμεων του Εβραϊκού Κράτους στην Λωρίδα της Γάζας. Το δημοσιεύουμε σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους ανθρώπους της Παλαιστίνης. Ο αγώνας για την καταστροφή κάθε κράτους είναι και αγώνας για την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.

 Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!!

Περισσότερα...
 
Αντιφασιστικές εμμονές PDF Εκτύπωση E-mail

Έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα μας στη ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο θέμα του αντιφασισμού.

Πέρα από την σαφή διάκριση ανάμεσα στον φασισμό, το ναζισμό και το νεοναζισμό, που θα πρέπει να γίνεται, για να αποφεύγονται οι κατασκευασμένες ιδεολογικοπολιτικές πολώσεις, που ωθούν στον φανατισμό, εξ ίσου σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό πως ο ναζισμός, ο φασισμός και η δημοκρατία με οποιεσδήποτε αποχρώσεις ή συνθέσεις κι αν εμφανίζονται, συνιστούν πολιτική έκφραση και εφαρμογή των συνθηκών καταπίεσης κι εκμετάλλευσης μέσω του κράτους.

 

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 4 από 105Με την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.